tag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post121843364485314144..comments2023-10-26T13:47:54.083+03:00Comments on Kazara Yazar: Bir Türkün Biscotti ile İmtihanınovella / विश्वhttp://www.blogger.com/profile/11370084047539128060noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-8827089220831554222011-05-09T10:52:58.639+03:002011-05-09T10:52:58.639+03:00saolasın kamikaze... biscotti nefistir, hele de ce...saolasın kamikaze... biscotti nefistir, hele de cenkin tarifi ile ağızda dağılır, yedikçe yiyesin gelir :) <br /><br />arkadaşım iyi, daha da iyi olacak Allahın izni ile...<br /><br />ve anneme gelince kocaman sarıldım bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha... iyi ki varlar değil minovella / विश्वhttps://www.blogger.com/profile/11370084047539128060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-6413974596010472452011-05-08T19:53:59.212+03:002011-05-08T19:53:59.212+03:00canımm öncelikle annenin anneler gününü en içten d...canımm öncelikle annenin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum:) birlikte nice mutlu yıllar diliyorum.<br /><br />biscotti enfes görünüorr.ellerine sağlık.ben ilk defa duyuyorum.sayende öğrenmiş oldum:)<br /><br />Arkadaşına acil şifalar diliyorum.Allahın izniyle sağlığına kavuşmasını,yazılarına devam etmesini canı gönülden diliyorum.<br /><br />sevgilerimle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-53498681303923991972011-05-01T19:25:10.314+03:002011-05-01T19:25:10.314+03:00cenkcim aslına bakarsan, gayet başarılı olmuşlardı...cenkcim aslına bakarsan, gayet başarılı olmuşlardı ama ikinci kez pişirme kısmında ufak bir şanssızlık yaşadım. tavsiyen için teşekkürler. kesinlikle deneyeceğim ve bu sefer malzemeden çalmayacağım :)novella / विश्वhttps://www.blogger.com/profile/11370084047539128060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-17949414081581970412011-05-01T00:25:45.264+03:002011-05-01T00:25:45.264+03:00Fotoğraftan şeklen gayet düzgün görünüyorlar. Tek ...Fotoğraftan şeklen gayet düzgün görünüyorlar. Tek sorun yanık olmaları mıydı? Şekil vermenin en kolay yolu: Koca bir parça parşömen kağıdını tezgaha ser, tahta kaşıkla hamuru ortasına aktar, parşömenin yanlarından alttan ellerini sokup üzerine kapayarak bastır ve düzle. Aynı mantıkta şekil ver. YA DA ellerini ıslat, bırak damlasın ama kurulama, sonra şekil ver. Hani, oldu da bir daha denersen diye. Yayılmaları da gayet doğal.Cenkhttp://cafefernando.com/turkcenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-10580263069960265782011-04-30T15:56:46.924+03:002011-04-30T15:56:46.924+03:00:)) yanık kokusu kalsın sonra burnumdan gitmiyo el...:)) yanık kokusu kalsın sonra burnumdan gitmiyo eline sağlık yinede :))Pilli Petrohttps://www.blogger.com/profile/14530575413919461627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-40999813698075789182011-04-30T15:34:41.376+03:002011-04-30T15:34:41.376+03:00canım gel derdim de, biscottilerin kurutma kısmınd...canım gel derdim de, biscottilerin kurutma kısmında ciddi yanıklar olunca çöpü boyladılar, ne yazık ki. ama sen istersen yanık kokusunu içine çekmeye gelebilirsin :)novella / विश्वhttps://www.blogger.com/profile/11370084047539128060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3682731642610146206.post-1459737224080094382011-04-30T13:01:22.966+03:002011-04-30T13:01:22.966+03:00bilseydim çaya gelirdim tüh kaçırdım bunu :))bilseydim çaya gelirdim tüh kaçırdım bunu :))Pilli Petrohttps://www.blogger.com/profile/14530575413919461627noreply@blogger.com