6.02.2011

100de Yüz




erken kalkmayı sevdim. denizin kokusunu. ve dağda patika bir yolda durup ağaçların dallarına tutunmayı. çamın kokusunu sevdim ve dağ kekiğini koklamayı. denizde bir yosun gibi salınmayı hayal ettim. erken kalkmayı sevdim. yola koyulmayı. yolda gördüğüm karıncayı, ağını örmüş bir örümceği, süzülen atmacayı ve daldan dala zıplayan sincabı sevdim... denizde yüzerken arkadaşlık eden balıkları sevdim. ayağıma batan deniz yıldızını ve elime aldığım kayıp giden denizanasını sevdim.

hep gitmek istedim. artık varmak istiyorum. artık sana, AŞKına varmak istiyorum. hazırım. son sınavı da veremeyen bir çocuk gibiyim. neden kaldığımın farkındayım. yaptığım hatanın. son soruyu görmeden 50yi garantileyince kağıdı hocaya uzatmanın sonuçlarını biliyorum artık. 100 alabilecekten 50liye razı olan bendim. ama çok çalıştım. 100 alabilecek kadar bilgim var ve evet oturup son soruyu da çözecek kadar sabırlıyım artık. izin ver bir sınav hakkım daha olsun. bu sefer sana ne kadar teslim olduğumu gösterebileyim. 50liye razı değilim. 100 hakkım. ve ben onu almak için artık hazırım.


.

11 yorum:

üryan dedi ki...

sabah sana 100 vermiştim ya..

Akşam uğrayıp bir 100 daha vereyim istedim..

aysema dedi ki...

Benden de tam not...

novella / विश्व dedi ki...

:) severim ben sizi güzel yürekli kadınlar...

Sokak Kedisi dedi ki...

Ben seni hep 100'lük bulurum zaten :)

Handan dedi ki...

5 ten sonra buluşsak
deniz kenarına konuşlansak
buz gibi biralara sohbeti meze etsek
ne dersin

novella / विश्व dedi ki...

100de 99lük bir plan derim ;) arabam yok çünkü :)

Handan dedi ki...

o zaman deniz kenarı değil şehir merkezi olsun
sokağın adını yazmayayım takip edenler vardır:))))) e anladın sen

novella / विश्व dedi ki...

sokağımın kedisi, teşekkür ederim canım benim. ben bazen 101lik falan mı oluyorum acaba, bir fazla geiyorum da insanlara :))

novella / विश्व dedi ki...

ben çoluk çocuğa karıştım biliyorsun handanım ama sen gene de boşama beni. valla üzülürüm. zaten üzüntülüyüm :)) bakam güldüğüme. ben hala sabah ki yarı meselesindeyim de :)))

cem dedi ki...

oğğğğğ çok kararlı, ne güzel...

novella / विश्व dedi ki...

bakma sen bu kadar kararlı oldğuna, yedi tokadı oturdu gene aşağıya :)))