29.03.2011

Günler

günler geçip gidiyor ve her sabah gülümseyerek uyandığım sabahlar, güneşin etkisi ile giderek artıyor. yaşamak bugünlerde dışımda buruk, içimde keyfe keder. yalnızlaşmak duygumu perçinleyen gidişler oldu mart ayında. ev sessizleşti. sokak ve yan mahalle de... ama boş arsanın sesi daha bir çok çıkıyor bugünlerde. çocuklar yeşeriyor kavga dövüş. ve park her zamankinden daha renkli baharın gelişine.

yıllar geçip gidiyor ve ben her yıl biraz daha büyüyorum bu şehirde. hayata baktığım pencerelerimi çoğaltıyorum her yeni yaşımda. iyi ki diyorum, iyi ki farkına varıyorum açılan her bir penceremin. ve bakacak cesareti buluyorum uzaklara yahut da hemen yanıbaşıma. sıklıkla kendimi gülümserken buluyorum. her yıl bir önceki yıla göre daha çok gülümsüyorum. aklıma düşen, yüreğime kurulan, tenimde tuzunu bırakan her kim varsa affetmeyi becerebilmek, nefes almak demekmiş. ben en derin nefesimi, kendimi affetttiğimde aldım. sanırım artık bir türk filmi repliği tadında; mesudum diyebilirim. 


e madem türk filmlerine selam ettim, en sevdiğim film müziği ile de sizlere güzel günler diliyeyim.


.

6 yorum:

y. dedi ki...

bir türlü göremedim videoyu. ama aklıma ne geldi biliyor musun geçen gün gene rastladığım o film, o replik...
sahi, neydi sevgi... diye başlar.
.elinden tutuversem benimle gelir mi? der asyaya
seninim işte.. alıp götürsene beni.. der asya.
günün aydın olsun evren, bahar hep içinde olsun, sevgi gibi.

kucaklarım.

novella / विश्व dedi ki...

videoyu görünür kıldım sanırım sevgili y. aynen o film o replikti benim de aklıma gelen bu sabah :)
saolasın. böyle dilekler çoğaltıyor içimin çiçeklerini. öperim sevgiyle.

Uma dedi ki...

mesudum super :)

novella / विश्व dedi ki...

umam, öperim en mesudundan...

sufi dedi ki...

Beni merak edene
Bu "oyun oyalanma" mekanı alemde "mesudum" diyebilene, sevdiğini çıkarsız sarıp sarmalayabilene, şefkatli elleriyle şifasını gönderene aşk olsun novellam.Ben de seni aynı şekilde sarıyorum.tontini.

novella / विश्व dedi ki...

sesini duymak ne güzel, sarışın sıcaklığını hissetmek... aşk olsun tontinim dediğin gibi, aşk daim olsun yüreklerimizde.