28.05.2011

a kızım!

başla dedim kendime... yazmaya başla ki, çıksın içindeki dışındakine. dökülsün içinde bağıramadığın ne kadar kelime varsa. başla dedim kendime. önce kendinden başla... sonrası gelir nasılsa.

bir duam vardı; "yüreğimde olanı bana göster, dışımda olanı benden uzak tut". insan nasıl da sağır kendine, nasıl da kör bazen. nasıl da acımasız ve nasıl da uzak. insana en uzak nokta sırtı diyordu filmde. insana en uzak nokta sırtıdır. hele de kendine sırtını döndüyse. 

söyleyemediğin sözleri yazmak ne kolay. basıyorsun tuşlara sessizce ki için çığlık çığlıktır böyle zamanlarda, geçiveriyor sanıyorsun duygun tuşa basıp da okuyana. bilmez misin a kızım, öfke tuşa bastığın parmak ucunun acısındadır. o acı geçer mi sanırsın sen karşıya. kalır. mıh gibi kazınır çığlığına. içinde ya, bir sen duyarsın. bir seni vurur dalgası. bir sen ağlarsın tek başına. şarkıda da dediği gibi a kızım, yalnızlık ömür boyudur yaz ortasında yağan her doluda. 





* Kaybedenler Kulübü filminden hemen sonra...
görsel / deviantart

6 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

işte ben :))

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Yazmak nefes alıp vermek gibi bizler için sevgili Evren. Olsun, düşündüğün her şeyi özgürce serbest bırakıver gitsin kağıt üzerine. İyi bir pazar geçirmen dileklerimle..

novella / विश्व dedi ki...

:) koç kadını...

novella / विश्व dedi ki...

teşekkürler jivago... dilerim güzel geçmiştir senin pazarın da.

Ateş Böceği dedi ki...

Filmi izlediğim de nan bunlar tıpkı benim gibiler ..Küfürde ediyorlar ,salgada geçiyorlar ..Çok beğendim yağmurlu bir pazarımı bana mutlu kıldı bu film ..

Ve evet o söz ayrı güzeldi pek bi güzeldi ..Ben kendimi gördüm sen de yine

sevgim bir kat daha arttı abiye selamlar öperim ikinizede hem çok hem de kcamanca :)

novella / विश्व dedi ki...

saolasın güzelcim... iyi ol. güzel şeyler iste kendin için. sen dile. bize düşen kısmı dilemek. :) severim seni. öperim kocaman. o da öper seni:)